Asiakkaiden kokemuksia

Asiakkaamme kertovat

 

Olen jo yhden ihanan Parolan rottinki -riipputuolin omistaja ja se on yksi rakkaimpia ja parhaimpia huonekalujani .

JOHANNA ALVESTAD, KALASTAJANVAIMO-BLOGI   LUE LISÄÄ JOHANNAN BLOGISTA
 

Rakastan Wetar tuolejani, koska ne ovat kauniit, ajattomat, kestävät ja laadukkaat. Hyvä laatu, ajattomuus, hyvä hinta-laatusuhde. Olen enemmän kuin tyytyväinen tuoleihini .

SARI LATVA-KOIVISTO, VARKAUS 
 

Hinta-laatusuhde kohdallaan, erinomaiset valikoimat ja silmää miellyttävät tuotteet.

PEPI LAPINLAMPI, TAMPERE
 

Hankimme kesällä riipputuolin. Se on ollut hankkimisesta asti koko perheen suosikki. Kaunis ja niin mukava istua. Riipputuoli on ollut terassikäytössä lisäistuimena, lapsen rentoutumispaikka ja kaunis sisustuselementti.

ANNI HOLOPAINEN, PIRKKALA

Sain äidiltäni lumikenkätuolit jotka ovat olleet lapsuudenkodissamme. Nyt oma lapseni saa istua niissä. Jos etsit kestävää, ajatonta ja tyylikästä tuolia niin Parolan rottingista löytyy ihanat tuolit jotka kestää äidiltä tyttärelle.

JOHANNA RAJASILTA, RAUMA

 

Tuotteenne ovat huippulaatua ja muotoilu on ajatonta, näihin ei voi kyllästyä koskaan! Arvostan muotoilua, hinta-laatu-suhdetta, kestävyyttä .

LEENA JÄRVENPÄÄ, HELSINKI
 

Aina ystävällistä, asiallista ja paneutuvaa asiakaspalvelua. Lisää tapahtumapäiviä, niihin tulee lähdettyä Hämeenlinnastakin. Laatua, perinteitä, pitkää kokemusta laadukkaasta asiakaspalveluksesta, uudistumiskykyisyyttä, on mukana nykytrendeissäkin.. tai ehkäpä luo niitä! Liikkeessä viihtyy, iloa silmälle löytyy .

PIRITTA SIEKKINEN, HÄMEENLINNA
 

Suosittelen Parolan Rottinkia, koska tuotteet kestävät äidiltä tyttärelle ja ovat ikuisia sopien sisustukseen kuin sisustukseen .

PIIA JALONEN, HELSINKI

Hyötyinä keveys ja ilmavuus pienessä asunnossa. Kolmantena kestävyys. Meiltä löytyy yksi tuoli, tarjoiluvaunu ja kukkapöytiä. Kaikki meidän Parolan Rottingin tuotteet ovat second handiä tai perittyä. Jos tuotteiden kestävyys on yhtä hyvä kuin vuosia sitten niin kestävät sukupolvelta toiselle. Tulevat aina uudestaan muotiin .

TIINA HANNULA, HELSINKI